Rondreis Canada

Canada-rondreisAltijd al eens eindeloze bossen, diepblauwe meren en besneeuwde bergen willen ontdekken? Dan kun je bij reisorganisatie Kras een rondreis Canada maken en in 9 dagen, 15 dagen of 3 weken het adembenemende landschap met eigen ogen bewonderen. Wilde dieren, de beroemde Niagara Falls en steden als Vancouver en Montréal passeren de revue.

De wereld ontdekken in de zomervakantie

Altijd al eens een rondreis willen maken waarbij je kennis maakt met indrukwekkende landschappen en bruisende steden? Dan is de zomervakantie de ideale periode om de wereld te ontdekken. Vooral het ongerepte Canada laat zich goed ontdekken tijdens een rondreis. Bij reisorganisatie Kras kun je uit verschillende rondreizen kiezen en ook zelf bepalen hoe lang de vakantie moet duren. 9 dagen, 15 dagen of zo’n 3 weken. Het is allemaal mogelijk tijdens een rondreis Canada. Je kunt zelfs een regio kiezen. Of via binnenlandse vluchten en een huurauto het hele land doorkruisen.

De adembenemende landschappen van Canada

Besneeuwde bergen, eindeloze naaldbossen, diepblauwe meren waar je goed kunt kanoën en vele wilde dieren. Is dat het eerste wat bij je opkomt bij de gedachte aan Canada? Dat is niet zo gek, want het westen van Canada ligt bezaaid met dit soort adembenemende decors. Met Kras kun je in 15 of 19 dagen een bijzondere rondreis door West-Canada maken. Nationale Parken, traditionele vissersdorpjes en heuse gletsjers liggen voor je klaar. Vooral Jasper National Park en Banff National Park mogen niet ontbreken tijdens een rondreis Canada. Maar ook een cruise door de Inside Passage behoort tot de mogelijkheden. De kans om walvissen en orka’s te spotten. En vergeet ook Vancouver Island niet waar je tijdens een wandeling met een gids beren kunt spotten.

Een rondreis langs de Niagara Watervallen

Ook in het oosten van Canada tref je kraakheldere meren, elanden en dichte bossen aan in bijvoorbeeld het Algonquin Provincial Park. Maar toch draait het in deze regio vooral om de culturele steden. Toronto, Montréal, Québec en Ottawa liggen allemaal in Oost-Canada. De beroemde CN Tower, statige panden en imposante paleizen bepalen de plaatjes tijdens een rondreis Oost-Canada. Om over de wereldberoemde en indrukwekkende Niagara Falls nog maar te zwijgen. Deze machtige waterval ligt op de grens met Amerika en is een van de hoogtepunten van een rondreis Canada. Met de Maid of the Mist kun je tot vlak onder de waterval varen en de kracht van het water ervaren. Vooral in de avonduren, als de Niagara Falls verlicht wordt, ontvouwt zich een prachtig spektakel.