Contact

vakantiespreidingVakantiespreiding.eu is opgezet om eenvoudig en snel de belangrijkste data te vinden als het gaat om schoolvakanties, bouwvak, feestdagen en bijzondere dagen als vader- en moederdag. Regelmatig zijn er ook belangrijke events zoals het EK voetbal. Zodra de speeldagen van het Nederlands Elftal bekend zijn, plaatsen we dit direct op onze site. Een ideale website voor je event- of vakantieplanning. Dat vinden we niet alleen zelf maar ook 25.000 tot 40.000 maandelijkse bezoekers op vakantiespreiding.eu en de meer dan 500 website-eigenaren die een link naar ons hebben staan zoals campings, scholen, hotels en event- en reisorganisaties!

We werken onafhankelijk en belangeloos en dat doen we al sinds april 2006. Om de kosten van hosting, website onderhoud en onderzoek te drukken hebben we een aantal sponsors die een link of een blog bij ons plaatsen. Onze sponsors bereiken de potentiële klanten in een vroeg stadium van het boeken van een event, reis, camping of vakantiehuisje. Hierbij moet je denken aan reisorganisaties, hotels en evenementenbureaus.

Eén van de mogelijkheden is om op één van onze zeer informatieve dochterpagina’s een link te plaatsen. De link wordt aan de rechterkant geplaatst en kost 150 euro excl btw per jaar. Hierbij kan je denken aan de volgende sites Schoolvakanties, Bouwvak, Evenementen, Speelschema Oranje, Amsterdam, Australie, Nederlandse Antillen en Zwarte zaterdagen op Schiphol. Zie je een andere dochter pagina die voor je interessant is, dan is dat meestal mogelijk om daar een linkplaatsing te realiseren. Dit geldt echter weer niet voor commerciële blog postings.

Een blog kost eenmalig 250 euro excl btw en zal een paar weken op de hoofdpagina staan. Daarna zal de blog wegzakken naar blad 2 en verder. De aan te leveren blog blijft voor minimaal 30 maanden op de site staan. Er worden redactionele eisen aan de blog gesteld zoals goede relevante unieke content (minimaal 500 woorden) en maximaal 1 uitgaande link. Redactie bepaalt uiteindelijk of het geplaatst wordt.

Tenslotte is het mogelijk om een link te laten plaatsen op de hoofdpagina. Dit kost 75 euro excl btw per maand met een minimale afname van 3 maanden. Op de homepagina zullen slechts een zeer beperkt aantal externe linken geplaatst worden: Less = more!

Bij interesse horen we je graag door middel van een email naar info@vakantiespreiding.eu (ovv Sponsor Vakantiespreiding.EU)

Redactie Vakantiespreiding.EU

Ps. Bekijk ook eens onze linkpartners pagina die goed gevuld is met linken uit de vakantie en recreatie sector. Deze pagina zal niet meer worden aangevuld met nieuwe verzoeken.

===============================================

Technische gegevens per januari 2020:

MOZ :  Spamscorce  0 (van de 17) , met een Domain Authority van 47 en Page Authority van 39 (van de 100)

MajesticSeo: Trust en Citation Flow van 40/41 met meer dan 500 backlinks van andere sites, Topical in ‘recreation travel’, ‘regional europe’, en ‘recreation outdoor’. Sinds 2019 in de Majestic Million lijst.

Ahrefs: Ranking 1.059.453 met domain rating 43

Vakantiespreiding.eu bestaat sinds april 2006.