Contact

schoolvakanties-bouwvakantie-dataVakantiespreiding.eu is opgezet om eenvoudig en snel de belangrijkste data te vinden als het gaat om schoolvakanties, bouwvak, feestdagen en bijzondere dagen als vader- en moederdag. Regelmatig zijn er ook belangrijke events zoals het WK voetbal. Zodra de speeldagen van het Nederlands Elftal bekend zijn, plaatsen we dit direct op onze site. Een ideale website voor je event- of vakantieplanning. Dat vinden we niet alleen zelf maar ook 25.000 maandelijkse bezoekers op vakantiespreiding.eu en de meer dan 350 website-eigenaren die een link naar ons hebben staan zoals campings, scholen, hotels en event- en reisorganisaties!

We werken onafhankelijk en belangeloos en dat doen we al sinds april 2006. Om de kosten van hosting, website onderhoud en onderzoek te drukken hebben we een aantal sponsors die een link of een blog bij ons plaatsen. Onze sponsors bereiken de potentiële klanten in een vroeg stadium van het boeken van een event, reis, camping of vakantiehuisje. Hierbij moet je denken aan reisorganisaties, hotels en evenementenbureaus.

Er zijn een paar mogelijkheden. Een link op de hoofdpagina kost 75 euro excl btw per maand met een minimale afname van 3 maanden waarbij het aantal linken op de hoofdpagina zeer beperkt zal zijn. Less = more! Een blog kost eenmalig 250 euro excl btw en zal een paar weken op de hoofdpagina staan en daarna wegzakken naar blad 2 en verder. De aan te leveren blog blijft op de site staan voor minimaal 24 maanden. Er worden redactionele eisen aan de blog gesteld zoals goede relevante unieke content (minimaal 500 woorden) en maximaal 1 uitgaande link. Redactie bepaalt uiteindelijk of het geplaatst wordt.

Bij interesse horen we je graag door middel van een email naar info@vakantiespreiding.eu (ovv Sponsor Vakantiespreiding.EU)

Team Vakantiespreiding.EU

Amsterdam

 

Ps. Bekijk ook eens onze linkpartners pagina die goed gevuld is met linken uit de vakantie en recreatie sector. Deze pagina zal niet meer worden aangevuld met nieuwe verzoeken.

===============================================

Technische gegevens per januari 2018:

MOZ :  Spamscorce  0 (van de 17) , met een Page Authority van 49 (van de 100)

MajesticSeo: Trust en Citation Flow van 39 met meer dan 350 backlinks van andere sites, Topical in ‘recreation travel’, ‘regional europe’, en ‘recreation outdoor’

Vakantiespreiding.eu bestaat sinds april 2006.